Men vad är då Östgöta Kök?

Kort och gott säger vi – Östgötsk mat när den är som bäst!

Vi älskar god mat. Mat som grundar sig på kärlek till utvalda råvaror, gärna från gårdarna på den bördiga östgötaslätten. I femton års tid har det varit vår filosofi, och den har genomsyrat varje koncept vi har utvecklat under åren. Vi vill erbjuda dig utsökt regional mat.

I våra restauranger, på kontoret, på en enslig skärgårdsö för två eller i stora salar till hundratals hungriga gäster. Oavsett när, var och hur du avnjuter vår mat tullar vi aldrig på det vi tycker är viktigast av allt – mat lagad från grunden. Med de bästa råvarorna. Och med kärlek.

…till event och catering

Vi serverar god mat och dryck, men det slutar inte där. Vi har stor erfarenhet av fester och galor i den stora skalan och kan vara till gott stöd och hjälp både före och under tillställningen. Sist men inte minst – vi är ett gäng med glimten i ögat och vana att tänka utanför boxen och som inte bara har lika roligt som ni gäster utan är ytterst noga med kvalité och omtanke från start till stopp. Med hjälp av våra mobila kökslösningar är platsen, regionen eller antalet gäster inga som helst problem.

Över enheterna har vi över 50 fast heltidsanställda med kockar, diskare, transportörer, serveringspersonal samt egen eventavdelning. Alla enheter är anslutna till Visita och har gällande kollektivavtal.