Lediga tjänster

Här hittar du specifika tjänster som vi letar lite extra efter just nu. Tjänsterna är tillsvidareanställningar. Våra medarbetare är det viktigaste vi har och vi erbjuder självklart trygga anställningsvillkor via kollektivavtal. Har du andra kvalitéer som du tror kan passa på Östgöta Kök, är du alltid välkommen att skicka in en spontanansökan.

Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till Linda Simón Beijborn på linda@ostgotakok.se.

 

Serviceinriktad chaufför till Östgöta Kök i Norrköping

Vi på Östgöta Kök söker en chaufför för vår cateringverksamhet. Som chaufför är du en nyckelperson i verksamheten och ser till att våra kunder får sina leveranser av cateringbeställningar, konferensfika eller middagspåsar levererade på rätt tid och plats, med ett vänligt leende och en hjälpsam hand. Körningarna utgår från vårt kök i centrala Norrköping, med leveranser både i staden och runt om i länet. Vi söker dig som har god planeringsförmåga, som är stresstålig och inte rädd för att hugga i när det behövs. Som chaufför på Östgöta Kök är du vårt ansikte utåt, så en god servicekänsla och en hög social förmåga är ett måste.

Vi ser att du minst har B-körkort och är öppen för att jobba dagtid såväl som återkommande kvällar och helger. Tjänsten är på 75% med möjlighet till heltid, start enligt överenskommelse. Tidigare erfarenheter är meriterande. Vi välkomnar dig till ett tryggt jobb med kollektivavtal, stora utvecklingsmöjligheter och en fantastisk gemenskap.

På Östgöta Kök älskar vi god mat. Mat som grundar sig på kärlek till utvalda råvaror, gärna från gårdarna på den bördiga östgötaslätten. I mer än 15 års tid har det varit vår filosofi, och den har genomsyrat varje koncept vi har utvecklat under åren. Vi ser oss som en varm restaurangfamilj med många medarbetare, flera olika enheter och en omfattande verksamhet inom catering, bröllop och event.

Låter det här som du? Hör av dig! Skicka en intresseansökan till jobb@ostgotakok.se

Kom och jobba med oss på Arkösunds hotell!

Välkommen till en oförglömlig sommar i skärgården

Nu finns möjligheten att i sommar arbeta med oss på Arkösunds hotell. Vi söker såväl erfarna som oerfarna personer inom hotell- och restaurangbranschen som vill utvecklas i en spännande miljö och förgylla våra gästers sommar på Arkösunds Hotell.

Vi välkomnar dig till ett tryggt jobb med kollektivavtal, stora utvecklingsmöjligheter och en fantastisk gemenskap.

Antalet platser är begränsade och brukar gå åt fort så skicka in din ansökan redan idag till  jobb@ostgotakok.se. Du kan även använda formuläret nedan.

Välkommen till familjen!

/Gänget på Arkösunds Hotell

 

 

ÖK Smak & Tak söker personal till våren och sommaren

ÖK Smak & Tak är ett nordiskt brasserie där vi visar omtanke om både gästen och råvaran. Restaurangen är en mötesplats för både affärer och upplevelser, tätt sammanknuten med konferensverksamheter och nätverkande. På plan 8 har vi även öppnat en härlig takbar där du kan blicka ut över Linköpings takåsar.

Nu söker vi kockar, bartenders och serveringspersonal till våren och sommaren. I servisen och i baren är du ansiktet utåt mot våra gäster och vi vill därför att du brinner för att ge fantastisk service, är erfaren inom yrket, tar stort ansvar för ditt jobb, är stresstålig och tänker utanför boxen när det behövs. Som kock önskar vi att du har erfarenhet av branschen och vill utvecklas och växa i en erfaren, samarbetsvillig och peppad miljö.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar och hos oss är det en självklarhet att våra medarbetare får trygga anställningsvillkor via kollektivavtal men även stora utvecklingsmöjligheter. Du får tillgång till vår Personalportal via Benify där du hittar rabatter och förmåner såsom friskvårdsbidrag.

Skicka in din ansökan till jobb@ostgotakok.se, skriv ”Kock/Bartender/Servering ÖK Smak & Tak” i ämnesraden. Du kan även använda formuläret nedan.

 

 

Härlig Pasta vill bli fler – bli en del av gänget!

Nu finns möjligheten att börja arbeta med oss på Härlig Pasta i Norrköping. Vi söker dig som har några års erfarenhet från restaurangbranschen och som vill jobba och utvecklas tillsammans med andra.

Vi älskar pasta i alla dess former och tillverkar dagligen all vår pasta från grunden för att kunna servera den färsk. Vi erbjuder också catering och abonnerade fester.

Hos oss är du välkommen till ett tryggt jobb med kollektivavtal, stora utvecklingsmöjligheter och en fantastisk gemenskap.

Skicka in din ansökan till jobb@ostgotakok.se. Du kan även använda formuläret nedan.

Välkommen till Östgöta Kök-familjen!

/Gänget på Härlig Pasta

 

 

 

Extrapersonal till event- och cateringverksamhet, Östgöta Kök Linköping

Vi söker extrapersonal till vår event- och cateringverksamhet. Vill du hänga med? Hör av dig till jobb@ostgotakok.se. Du kan även använda formuläret nedan.