Ett present­kort för hundratals olika, härliga smak­upp­levelser

Ett present­kort – hundra­tals härliga smak­upplevelser

Presentkort från Östgöta Kök kan användas till att avnjuta en god middag eller en härlig drinkkväll i någon av alla våra restauranger. Eller varför inte en övernattning i den östgötska skärgården, med solig skärgårdsfrukost därefter? Hos oss får ni alltid bra mat lagad från grunden, med omtanke om dig och råvaran. Självklart gäller presentkort även vid beställning av catering.

Vill du köpa enstaka kort är du välkommen att komma in till någon av våra enheter. Önskar du att köpa ett större antal och få fin paketering därtill? Då är du varmt välkommen att kontakta oss på info@ostgotakok.se i Norrköping eller info@oklinkoping.se i Linköping.

Handgjord färsk pasta mitt i Norrköping

På Härlig Pasta serveras du vällagad, handgjord färsk pasta slungad i smaker från hela vår glob. Om ni är ett större gäng är ni varmt välkomna att boka Sällskapsrummet, där du med ett större sällskap får plats för att fira, skåla och äta gott. Du kan även beställa vår populära cateringmeny för att ta festmåltiden dit du är.

Är du sugen på att prova? Du hittar oss på Drottninggatan 19 i Norrköping.

Grazie – äntligen en äkta italienare i Norrköping!

Kom in och upplev lite dolce vita – oavsett om du bara vill ha en het espresso perfetto i farten, handgjord färsk pasta deliziosa och prosciutto fantastico till middagen eller slå dig ned med en nybakad focaccia.

Vattnas det i munnen? Kom in till oss på Drottninggatan 19 i Norrköping!

Populärt nordiskt brasserie med grym lounge och takbar i Linköping

Njut av en drink i solen, middag med vännerna eller en härlig AW med kollegorna i vår takbar eller i loungen. Eller varför inte kickstarta helgen med Afternoon Tea? ÖK Smak & Tak är ett nordiskt brasserie som visar omtanke om både dig och råvaran – god mat med god kvalitét inte behöver vara krånglig.

Välkommen in till oss i LINK Business Center på Brandmannagatan 1 i Linköping

Come hungry, leave happy på Burgers & Bangers i Norrköping

På Burgers & Bangers erbjuds du allt från riktigt schyssta burgare, bangers, shakes, öl och drinkar. Ta med vänner, familj eller kollegor och njut. Ett tips från oss är att boka Glaseriet, här får ni exklusiva vardagskvällar där ni i en avskild miljö styr musiken och underhållningen, medan vi serverar riktigt gott käk.

Kom in och häng med oss på Trädgårsdgatan 6 i Norrköping!

Gastronomisk inspiration i världsklass hos populära GIN i Norrköping

GIN är en modern svensk restaurang som hämtar inspiration ifrån hela världen. Köket skapar varje kväll en meny där du väljer mellan fyra eller sex rätter. Till maten serveras noggrant utvalda drycker, vin- eller ölpaket. Låt oss ta med dig och dina nära och kära eller ditt affärssällskap på en smakresa!

Du hittar oss på Hospitalsgatan 8 i Norrköping. Välkommen!

Plats för både fart, fläkt, vila och återhämtning på Arkösunds Hotell

På Arkösunds Hotell hittar du en oas för vila och upplevelser, året om. Ta med någon du håller kär på en ljuv skärgårdsweekend, eller njut av ett härligt gästsspel i köket eller en lugnande yoga-helg. Är du företagare? Bjud med kollegorna på en konferens i en exklusiv miljö. Vill ni har fart och fläkt? Eller vila och återhämtning? På Arkösunds Hotell finns allt.

Du hittar oss längst ut på Vikbolandet, vid Världens ände 3, utanför Norrköping. Vi ses väl?

Klimatsmart husmanskost på Garnisonen i Linköping

På Garnisonsområdet finns vi i en fantastisk lokal med plats för upp till 300 sittande gäster. Här serveras klimatsmart husmanskost där du kan känna historiens vingslag. Varmt välkommen på lunch, fika och fest och naturligtvis kan du även beställa både take away och catering.

Välkommen in till oss på Artillerigatan 15 i Linköping!

Populär lunchoas på Nya Torget i Norrköping

Hos oss på Östgöta Kök Nya torget i Norrköping möts du av en kontinental känsla med en pool mitt i restaurangen, glasat tak och sober inredning. Det är också skälet till att Östgöta Kök Norrköping är en populär lunchoas dagtid och kvällstid en självklar plats för fester och events. Hos oss kan du njuta av goda luncher och beställa hem vällagad catering.

Välkommen in till oss på Hospitalsgatan 30 i Norrköping!

Goda möte och delikata upplevelser hos Delin i Norrköping

Delin på Nya Torget i Norrköping är en plats för goda möten och delikata upplevelser. Här finner du allt från goda ostar, charkuterier till våra vällagade rätter, egenkokta såser och annat som förgyller fest eller vardag och sist men inte minst våra vällagade lunchådor. Dessutom laddar vi diskarna extra på torsdagar och fredagar med allt från läckra drinktilltugg och smörrerbröd till Magges Paella och framförallt havets läckerheter med det bästa av skaldjur.

Du hittar oss på Hospitalsgatan 30 i Norrköping.