Snart tändas tusen juleljus…

Den goda juletiden nalkas och självklart hjälper vi gärna till inför ert julfirande på företaget, föreningen eller släkten. Vi förbereder inför julen och våra nissar är förväntansfulla. Nu är det möjligt att boka julbord hos oss i någon av våra restauranger i Linköping eller Norrköping. Om du hellre vill få maten hem kan du boka catering med julbord. Eller vad sägs en julpåse hem lagom till julaftonen?

Vilken julbordstyp är du?

Önskar du en traditionell och stämningsfull sittning, eller drag under galoscherna i en sprakande julshow? Oavsett hur du önskar avnjuta din julmat, så har vi det firande som passar just dig! Platserna till julborden och julbordsshowen är begränsade, knip din plats redan nu för en säkrad julstämning!

Här hittar du våra samlade julerbjudanden för Östgöta Kök-familjen!

En god jul hos oss på Östgöta Kök

Njut av en traditionell och stämningsfull julmiddag på någon av våra restauranger i Norrköping eller Linköping. Vår omsorgsfullt sammansatta julmeny kommer att föra dig tillbaka till de mest älskade smakerna av julen. Boka din plats för en oförglömlig kväll av god mat och gemenskap.

Boka julbord på Garnisonen i Linköping

Boka julbord på ÖK Smak & Tak i Linköping

Boka julbord på Nya Torget i Norrköping

Boka julbord på Arkösunds Hotell i Norrköping

Boka julshow med Happy Events på Nya Torget i Norrköping

En god jul hos er

Julbordscatering till din fest eller ditt företag

För dem som vill fira julen på sitt eget sätt erbjuder vi julbordscatering. Våra kockar kommer att förbereda en festlig måltid med traditionella smaker och leverera den till din fest eller företag. Låt oss ta hand om matlagningen, så kan ni fokusera på att njuta av festen.

Julcatering från Östgöta Kök:
Norrköping

Linköping

 

Julpåse – julmat hem till dig

För den ultimata bekvämligheten kan du beställa vår julpåse med julmat, som levereras hem till dig lagom till julafton. Slipp stressen med att handla och laga julmat – låt oss ta hand om det åt dig, så kan du njuta av en god och avslappnad jul hemma.

Boka julpåsen från Östgöta Kök:
Norrköping

Linköping