Färdiglagad mat till din fest eller till företaget

Dags för fest eller konferens? Vi ger dig gärna en hjälpande hand för att sätta guldkant på tillställningen. Vi erbjuder allt från Afternoon Tea till bufféer och sittande middagar. Från en tårta till kalaset till en kock som tar med sitt eget mobila kök. Ute på en ö i skärgården eller i stora salar fyllda av hundratals hungriga gäster. Vad du än vill ha levererat till ditt företag – eller hem till dig – så lovar vi att göra vårt bästa för att du ska slippa att tänka på matbestyr och i stället få luta dig tillbaka och njuta av kärleksfullt tillagad mat från grunden.

Julbordscatering

Den sköna juletiden nalkas med god mat och härliga festligheter. Beställ en julbordsbuffé att ta med hem till ditt eget firande på jobbet eller till julfesten. Julbord kan beställas fram till måndagen den 20/12.

Boka catering här

Östgöta Köks julpåse

Låt oss hjälpa till med maten, så kan ni njuta av den härliga julhelgen! Här bokar du julpåsar till julhelgens firande och mot förfrågan kan vår julpåse beställas under hela december.

Boka julpåsen här

Ring, klocka, ring! Kom, middag, kom!

Firandet av ett nytt hoppfullt 2023, avtackande av året som gått. Årets sista skälvande timmar, som du säkerligen vill spendera med dina närmaste eller i goda vänners lag.

Luta dig tillbaka och låt oss stå för festmaten!

Visa menyn

Värmande höstbuffeér

Nu är hösten här, med dess härliga middagar och fester med nära och kära. Beställ vår vällagade catering, för att få mer tid tillsammans.

Se våra cateringmenyer här

Desserter för avhämtning

Födelsedagskalas, fest eller vill du komplettera våra bufféer med lite gott till kaffet? Hos oss kan du beställa bakelser och våra populära moussetårtor.

Här kan du läsa mer om vårt utbud

Catering

Vi inspireras av årstidernas skiftningar och av det vårt östgötska landskap producerar. Därför varierar tillgången på lokala råvaror efter säsong. Vår ambition är att så långt det går erbjuda väl utvalda, lokala alternativ. Påsk, student, jul eller allmänt party? Vi ser till att leverera det du vill – dit du vill.