Färdiglagad mat till din fest eller till företaget

Dags för fest eller konferens? Vi ger dig gärna en hjälpande hand för att sätta guldkant på tillställningen. Vi erbjuder allt från Afternoon Tea till bufféer och sittande middagar. Från en tårta till kalaset till en kock som tar med sitt eget mobila kök. Ute på en ö i skärgården eller i stora salar fyllda av hundratals hungriga gäster. Vad du än vill ha levererat till ditt företag – eller hem till dig – så lovar vi att göra vårt bästa för att du ska slippa att tänka på matbestyr och i stället få luta dig tillbaka och njuta av kärleksfullt tillagad mat från grunden.

Hej studenter med familjer!

Äntligen! I år blir det ett studentfirande vi alla längtat efter. Våra studenter får tillslut sin sprudlande champagnefrukost, utspring och dans på studentflaken.

Låt oss på Östgöta Kök hjälpa till med allt från mat till eventplanering, så kan hela familjen njuta av festen.

Beställ studentbuffé 

Catering

Vi inspireras av årstidernas skiftningar och av det vårt östgötska landskap producerar. Därför varierar tillgången på lokala råvaror efter säsong. Vår ambition är att så långt det går erbjuda väl utvalda, lokala alternativ. Påsk, student, jul eller allmänt party? Vi ser till att leverera det du vill – dit du vill.

Cateringbufféer

Desserter för avhämtning

Födelsedagskalas, fest eller vill du komplettera våra bufféer med lite gott till kaffet? Hos oss kan du beställa bakelser och våra populära moussetårtor.

Här kan du läsa mer om vårt utbud

Grillpåsen

Nu tänder vi grillarna! Köp vår grillpåse och unna dig en riktigt solig middag. Påsen innehåller massor av goda grejer att lägga på grillen och härliga vällagade tillbehör.

Brödpåsen

Vill du ha nybakat bröd till helgen? Beställ vår brödpåse och få färskt bröd från vårt eget bageri till helgens frukost, brunch eller middag. Vi bakar från grunden med noga utvalda råvaror, allt för hand.

Beställ brödpåsen