Färdiglagad mat till din fest eller till företaget

Dags för fest eller konferens? Vi ger dig gärna en hjälpande hand för att sätta guldkant på tillställningen. Vi erbjuder allt från Afternoon Tea till bufféer och sittande middagar. Från en tårta till kalaset till en kock som tar med sitt eget mobila kök. Ute på en ö i skärgården eller i stora salar fyllda av hundratals hungriga gäster. Vad du än vill ha levererat till ditt företag – eller hem till dig – så lovar vi att göra vårt bästa för att du ska slippa att tänka på matbestyr och i stället få luta dig tillbaka och njuta av kärleksfullt tillagad mat från grunden.

Trygga riktlinjer hos Östgöta Kök

Vi på Östgöta Kök kommer alltid arbeta för att våra gäster och vår personal ska kunna vara säkra och vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Vi följer Visitas riktlinjer kring hur företag inom restaurang- och besöksnäringen på bästa sätt hanterar de rådande omständigheterna. Vi jobbar med och välkomnar all frisk personal och symptomfria gäster i verksamheten.

Läs mer om hur vi jobbar med trygga riktlinjer, hur rådande restriktioner påverkar inbokade sammankomster och hur vi kan hjälpa dig genomföra och anpassa ditt evenemang på ett tryggt vis för alla inblandade.

Trygga riktlinjer

Mathjälpen –  mat hem till dig

Vi hoppas att ni så länge som ni mår bra fortsätter att besöka oss på Östgöta Kök! Allt är öppet som vanligt, men vi vill också erbjuda flera smidiga möjligheter för dig som under rådande omständigheter håller dig inne.

Läs mer

Desserter för avhämtning

Födelsedagskalas, fest eller vill du komplettera våra bufféer med lite gott till kaffet? Hos oss kan du beställa bakelser och våra populära moussetårtor. Här kan du läsa mer om vårt utbud!

Östgöta Köks Helgpåse

För Norrköpings meny: HELGPÅSE

För Linköpings meny: HELGPÅSE

325 kr per person
Norrköping – beställ senast torsdag kl. 12
Linköping – beställ senast onsdag kl. 12
Hämtning sker fredagar mellan kl. 11-15

Trygga riktlinjer hos Östgöta Kök ❤️

Vi på Östgöta Kök kommer alltid arbeta för att våra gäster och vår personal ska kunna vara säkra. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har tagit fram tydliga trygga riktlinjer för hur vi både den ordinarie verksamheten, såväl som fester och tillställningar, ska kunna genomföras på ett tryggt och säkert sätt under pandemin.

Läs mer