Färdiglagad mat till din fest eller till företaget

Dags för fest eller konferens? Vi ger dig gärna en hjälpande hand för att sätta guldkant på tillställningen. Vi erbjuder allt från Afternoon Tea till bufféer och sittande middagar. Från en tårta till kalaset till en kock som tar med sitt eget mobila kök. Ute på en ö i skärgården eller i stora salar fyllda av hundratals hungriga gäster. Vad du än vill ha levererat till ditt företag – eller hem till dig – så lovar vi att göra vårt bästa för att du ska slippa att tänka på matbestyr och i stället få luta dig tillbaka och njuta av kärleksfullt tillagad mat från grunden.

Fira en fantastisk mamma

Hylla den mor som du har kär – med goda middagar, precis där hon är.

Sista helgen i maj firar vi moderskapet! Mors dag firas med vårens färska primörer i en hyllning till moder jord. Vad hyllar en fantastisk mamma bättre än en tre rätters middag?

Ge dig tid att umgås med den mamma du vill hylla – vi har plats för er, bland friska vindar och vågornas kluckande.

Beställ morsdagspåsen här

Sjung om studentens lyckliga dar!

Alla studentfiranden ser annorlunda ut i år, allt får anpassas efter omständigheterna. Vi förstår att ni i familjen har mycket att tänka på. Låt oss hjälpa till med maten, så har ni en sak mindre att fundera på inför studenten.

Beställ studentmeny här

En bild på två kupade händer som sträcker fram nyplockade jordgubbar.

Midsommarpåsen

Ge mig din hunger, ge mig din hand. Vi ger dig två midsommarpåsar att kombinera, både sillpåse och grillpåse, från Norrköping, Linköping eller Arkösund.

Beställ midsommarpåsen här

Grillpåsen

Nu är den här. Så tar för dig.

En påse med allt du behöver för helgens grillning. Hängmörad ryggbiff, ost- och jalapenokorv från Larrson char, Najaost, vitlöksdoftande råstekt potatis, hemslagen bea, tzatziki, chimchurry.

Grillen tänds idag.

Boka grillpåsen

Desserter för avhämtning

Födelsedagskalas, fest eller vill du komplettera våra bufféer med lite gott till kaffet? Hos oss kan du beställa bakelser och våra populära moussetårtor. Här kan du läsa mer om vårt utbud!

Veckans helgpåse

Vecka 18

Förrätt
Skagenröra på kavring

Varmrätt
Pepparstek på oxfilé
Bakad tomat, grön sparris, råstekt potatis
pepparsås

Dessert
Hallonmousse med mjölkchokladtryffel

299 kronor per person

Förboka