Färdiglagad mat till din fest eller till företaget

Dags för fest eller konferens? Vi ger dig gärna en hjälpande hand för att sätta guldkant på tillställningen. Vi erbjuder allt från Afternoon Tea till bufféer och sittande middagar. Från en tårta till kalaset till en kock som tar med sitt eget mobila kök. Ute på en ö i skärgården eller i stora salar fyllda av hundratals hungriga gäster. Vad du än vill ha levererat till ditt företag – eller hem till dig – så lovar vi att göra vårt bästa för att du ska slippa att tänka på matbestyr och i stället få luta dig tillbaka och njuta av kärleksfullt tillagad mat från grunden.

Mathjälpen –  mat hem till dig

Vi hoppas att ni så länge som ni mår bra fortsätter att besöka oss på Östgöta Kök! Allt är öppet som vanligt, men vi vill också erbjuda flera smidiga möjligheter för dig som under rådande omständigheter håller dig inne.

Läs mer

Julbordssittning med underhållning

Med underhållning av Lotta Källström & vänner. Vi vill erbjuda er, både företag, familjer och vänner, en unik julbordsupplevelse och ett fint avslut på det här, annorlunda året. Kom till oss och fira in julen på riktigt, med härlig musik, underhållning och riktigt god julmat på bordet.

 

Julbordssittning

Desserter för avhämtning

Födelsedagskalas, fest eller vill du komplettera våra bufféer med lite gott till kaffet? Hos oss kan du beställa bakelser och våra populära moussetårtor. Här kan du läsa mer om vårt utbud!

Veckans helgpåse

Vecka 49

Förrätt
Öjebyröra på rågbröd, picklad rödlök & citron

Varmrätt
Ryggbiff med potatisgratäng, timjansky, bakad tomat & baconrulle

Dessert
Citron pannacotta

299 kronor per person

Förboka