Färdiglagad mat till din fest eller till företaget

Dags för fest eller konferens? Vi ger dig gärna en hjälpande hand för att sätta guldkant på tillställningen. Vi erbjuder allt från Afternoon Tea till bufféer och sittande middagar. Från en tårta till kalaset till en kock som tar med sitt eget mobila kök. Ute på en ö i skärgården eller i stora salar fyllda av hundratals hungriga gäster. Vad du än vill ha levererat till ditt företag – eller hem till dig – så lovar vi att göra vårt bästa för att du ska slippa att tänka på matbestyr och i stället få luta dig tillbaka och njuta av kärleksfullt tillagad mat från grunden.

Ring, klocka, ring! Nyårssupé!

Firandet av ett nytt hoppfullt 2022, avtackande av året som gått. För årets sista skälvande timmar vill du allra helst spendera med dina närmaste, det vet vi. Luta dig tillbaka och låt oss stå för festmaten. Fira in det nya året med en festlig nyårssupé med champagnetilltugg och trerätters.

Se menyn och boka

Snart tändas tusen juleljus.

Den goda juletiden nalkas och självklart hjälper vi gärna till inför ert julfirande på företaget, föreningen eller släkten. Vi förbereder inför julen och våra nissar är förväntansfulla. Nu är det möjligt att boka julbord hos oss i någon av våra restauranger i Linköping eller Norrköping. Om du hellre vill få maten hem kan du boka catering med julbord. Eller vad sägs en julpåse hem lagom till julaftonen?

Läs mer om våra julerbjudanden

Boka julbordBeställ julpåse
Beställ julbords-catering

Trygga riktlinjer hos Östgöta Kök

Vi på Östgöta Kök kommer alltid arbeta för att våra gäster och vår personal ska kunna vara säkra och vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Vi följer Visitas riktlinjer kring hur företag inom restaurang- och besöksnäringen på bästa sätt hanterar de rådande omständigheterna. Vi jobbar med och välkomnar all frisk personal och symptomfria gäster i verksamheten.

Läs mer om hur vi jobbar med trygga riktlinjer, hur rådande restriktioner påverkar inbokade sammankomster och hur vi kan hjälpa dig genomföra och anpassa ditt evenemang på ett tryggt vis för alla inblandade.

Trygga riktlinjer

Mathjälpen –  mat hem till dig

Vi hoppas att ni så länge som ni mår bra fortsätter att besöka oss på Östgöta Kök! Allt är öppet som vanligt, men vi vill också erbjuda flera smidiga möjligheter för dig som under rådande omständigheter håller dig inne.

Läs mer

Desserter för avhämtning

Födelsedagskalas, fest eller vill du komplettera våra bufféer med lite gott till kaffet? Hos oss kan du beställa bakelser och våra populära moussetårtor. Här kan du läsa mer om vårt utbud!

Östgöta köks helgklassiker

Under november och december ersätts vår ordinarie helgpåse med en påse fylld med våra mest omtyckta rätter, packat och klart för helgmyset.

1 burk Östgöta köks skagenröra

Svensk ryggbiff
Potatisgratäng
Rödvinssås
Örtsmör
Grillade grönsaker

Veckans dessert

315 kronor per person

Trygga riktlinjer hos Östgöta Kök ❤️

Vi på Östgöta Kök kommer alltid arbeta för att våra gäster och vår personal ska kunna vara säkra. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har tagit fram tydliga trygga riktlinjer för hur vi både den ordinarie verksamheten, såväl som fester och tillställningar, ska kunna genomföras på ett tryggt och säkert sätt under pandemin.

Läs mer