Färdiglagad mat till din fest eller till företaget

Dags för fest eller konferens? Vi ger dig gärna en hjälpande hand för att sätta guldkant på tillställningen. Vi erbjuder allt från Afternoon Tea till bufféer och sittande middagar. Från en tårta till kalaset till en kock som tar med sitt eget mobila kök. Ute på en ö i skärgården eller i stora salar fyllda av hundratals hungriga gäster. Vad du än vill ha levererat till ditt företag – eller hem till dig – så lovar vi att göra vårt bästa för att du ska slippa att tänka på matbestyr och i stället få luta dig tillbaka och njuta av kärleksfullt tillagad mat från grunden.

Mathjälpen –  mat hem till dig

Vi hoppas att ni så länge som ni mår bra fortsätter att besöka oss på Östgöta Kök! Allt är öppet som vanligt, men vi vill också erbjuda flera smidiga möjligheter för dig som under rådande omständigheter håller dig inne.

Läs mer

Bild på student i studentmössa, illustrerar erbjudande om catering av studentbuffé

Fira våra älskade studenter!

Boka studentbuffé till sommarens festligheter. Inför studenten erbjuder vi två cateringmenyer, utformade för er studentbuffé, den ena med sörmländskt kycklingbröst och den andra vegetarisk med sötpotatissallad och najaost- och zucchinifritters. I år erbjuder vi även ett alternativ i form av Studenttallriken, som kan kan ätas både enskilt eller i grupp vid firandet av studenten. Vi kan självklart leverera hem Studenttallriken till någon som inte kan närvara på mottagningen.


Hej studenter med familjer!
Alla studentfiranden ser annorlunda ut i år, allt får anpassas efter omständigheterna. Vi vet också att årets studenter har inte bara fått våndas över utspringens, champagnefrukostarnas och studentflakens vara eller icke vara, utan därtill fått kämpa ihop sin examen helt med distansstudier. Vi förstår att ni i familjen har mycket att tänka på. Låt oss hjälpa till med maten, så har ni en sak mindre att fundera på inför studenten.
Och självklart är ni välkomna att höra av er till oss om ni behöver anpassningar eller har utmaningar i firandet, så ser vi hur vi kan underlätta för ert studentfirande.

All kärlek från vännerna på Östgöta Kök

Se studentbufféerna

Desserter för avhämtning

Födelsedagskalas, fest eller vill du komplettera våra bufféer med lite gott till kaffet? Hos oss kan du beställa bakelser och våra populära moussetårtor. Här kan du läsa mer om vårt utbud!

Veckans helgpåse

Vecka 21

-Skaldjurstårta med sikrom på dillbotten.
-Oxfilémedaljonger med cognacspepparsås, potatis/jordärtskocksgratäng, grillad tomat & baconlindade morötter.
-Vaniljpannacotta med limemarinerade jordgubbar.

299 kronor per person

Förboka